Materieludlejning

Materieludlejning

Materieludlejning hos MJLift

Hos MJLift tilbyder vi totalløsninger i forbindelse med maskinudlejning. Det betyder, at vi både kan stå for levering og afhentning af de udlejede maskiner på hele Sjælland.

Det er naturligvis også altid muligt for vores kunder selv at hente maskinerne på vores maskincentral i Frederiksværk.

Byggeprocessen ser ikke altid ud, som man havde forberedt det, og derfor mener vi, at særligt fleksibiliteten i forbindelse med materieludlejning er vigtig.

Vi udlejer i høj grad vores maskiner til erhvervsdrivende og entreprenører i byggebranchen, men vi står naturligvis også for udlejning af bygningsmateriel til private, der selv er i gang med renoveringer.

Hvad vi ikke har, skaffer vi til samme gode priser, og dermed er vi den oplagte samarbejdspartner, når det kommer til materieludlejning.

Booking af materieludlejning

Booking af vores maskiner kan både ske pr. mail, over telefon eller gennem vores bookingformular her på hjemmesiden.

Under hver af vores maskiner kan du desuden læse vores lejebetingelser.

Vores udvalg af maskiner til leje

Hos MJLift tilbyder vi et stort udvalg af udlejningsmaskiner, så du kan få det rigtige udstyr, uanset om du har brug for at leje havemaskiner, anlægsmateriel eller bygningsmateriel.

Vi sørger for altid gode priser, og har du en efterspørgsel på en specifik maskine, der ikke er blandt vores sortiment, sørger vi for at anskaffe os denne.

Vi indkøber vores maskiner afhængig af udbud og efterspørgsel, og derfor kan vi garantere vores kunder de maskiner, de skal bruge.

Blandt vores faste sortiment finder du blandt andet følgende typer af have- og byggemateriel:

Minigraver

Vi har et stort udvalg af forskellige typer af minigravere fra både CAT, Takeuchi og Komatsu.

Vores minigravere fås både med hydrauliske hamre og jordbor samt forskellige skovlpakker, der hver især passer til forskellige projekter.

Motorbør

Vores udvalg af motorbøre omfatter både el- og benzindrevne modeller på hjul og bælter.

Minikraner

Til mere omfattende opgaver tilbyder vi også udlejning af minikraner på bælter med brugervenlige styresystemer.

Pladevibrator

Skal du have lagt nye fliser i haven eller af anden årsag have stabiliseret underlag, byder vores materieludvalg på pladevibratorer i flere forskellige størrelser.

Miniged / hjullæsser

Til mere specifikke opgaver byder vi også på hjullæssere i forskellige størrelser, og vores udvalg af udstyr til hjullæssere er til både opsamlingsopgaver, snerydning, gødning mm.

Flishuggere / brændeflækkere

Har du brug for hjælp til oprydningen efter træfældning, udlejer vi både brændeflækkere og flishuggere.

Trailere

Hvad end du har behov for transport af haveaffald, maskiner eller andet byggemateriale, har vi udlejningstrailere i forskellige størrelser.

Diverse hjælpemateriel

Vi hjælper dig gerne helt i mål med dine byggeprojekter, og derfor udlejer vi også diverse hjælpematerialer såsom køreplader, afspærring og skilte.

Høj faglighed hos MJLift

På vores afdeling i Frederiksværk viser vores medarbejdere dagligt deres faglige kompetence og motivation for deres arbejdsområder.

Er du i tvivl om, hvilke maskiner du skal bruge til dit kommende projekt? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vi deler gerne ud af vores viden og kommer derfor gerne med professionel rådgivning til, hvilke maskiner der vil passe bedst til dit forestående projekt samt give et bud på, hvor længe det vil give mening for dig at leje vores materiel.